We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Sahiti nije dobivao prilike ni u drugoj Hajdukovoj momčadi. Sada je hit-igrač lige

2 1 5
02.02.2021

Zadnja izmjena: 2. veljače 2021.

Malo će igrača doći na Maksimir s planom kako točno uvaljati golove Dinamu i otići s gostovanja sa sva tri boda u džepu. Pogotovo ako vaša momčad nikada u povijesti nije uzela ni bod na tom stadionu i pogotovo ako ste tek dva mjeseca ranije navršili 22.

“Dan prije utakmice s Dinamom pričao sam s njim (suigračem Denijem Jurićem, op.a.), i rekli smo jedan drugome: zabit ću gol i asistirat ću ti”, izjavio je Šibenikov junak Emir Sahiti nakon velike subotnje pobjede. “Tako je i bilo; ja sam zabio i asistirao njemu, a on je zabio i asistirao meni”.

Sahiti, koji je u samo par dana razmaka sa ukupno tri pogotka riješio i Lokomotivu i Dinamo, ove je sezone stigao Šubićevac na posudbu iz Hajduka, kao pomalo i vatrogasna opcija u trenutku kada su Šibenčani s izrazito ograničenim fondom morali sklepati momčad koja se neće osramotiti u povratničkoj prvoligaškoj sezoni. U matičnom je klubu punu utakmicu ionako posljednji put odigrao još tamo u svibnju 2019., i to baš protiv tada drugoligaškog Šibenika — dakako, govorimo o Hajdukovoj drugoj momčadi, za koju je prošle sezone upisao samo dva pojavljivanja s klupe.

Bilo je očito da njegova karijera ne ide nikud, čak ni u drugoj ligi; a sada kao starter u prvoligaškoj ekipi zabija za pobjede protiv Rijeke, Lokomotive, Dinama i Hajduka.

Šibeniku je upravo i potrebna takva impulzivna kreativnost — ona koja govori da je uz izostanak straha svašta moguće, pa i baciti Dinamo na koljena

Upravo je svojim povratak na Poljud u šibenskom dresu prvi put privukao pozornost šire javnosti, Doduše, ne samo zato što je pobjedničkim pogotkom kao igrač na posudbi praktički potpisao otkaz tadašnjem Hajdukovom treneru Hariju Vukasu, nego i zbog........

© Telegram


Get it on Google Play