Ό,τι έγινε μεταξύ των «αιωνίων» στα ματς που προηγήθηκαν ήταν... last year.

Τα πράγματα άλλαξαν. Και φάνηκε στο ντέρμπι της Basket League. Μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο στάθηκε επάξια, όχι μόνο θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη έχοντας φέρει το ματς στα μέτρα του «κατεβάζοντας» την παραγωγή του Ολυμπιακού, αλλά ανάγκασε το ΣΕΦ να «βουβαθεί» για μερικά δευτερόλεπτα και δη όσο ταξίδευε η μπάλα από το buzzer beater τρίποντο του Μπέικον στο καλάθι του Ολυμπιακού. Η μπάλα, τελικά, δεν βρήκε στόχο και μέσα από μια μικρή λεπτομέρεια κρίθηκε το δεύτερο κατά σειρά ντέρμπι «αιωνίων» από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Όπως νίκησε ο Ολυμπιακός, έτσι θα μπορούσε να νικήσει και ο Παναθηναϊκός. Μπορεί το ματς να ξεχαστεί γρήγορα όσον αφορά το θέαμα και την ποιότητα, αλλά τουλάχιστον δεν είδαμε το περσινό συνονθύλευμα των «πρασίνων» οι οποίοι είχαν χάσει τα ντέρμπι από τα αποδυτήρια. Λίγο-πολύ έγινε αυτό που περιμέναμε και αυτό που είχαμε συζητήσει και στο pre-game του Gazzetta στο YouTube. Ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με αυτό των προηγούμενων αναμετρήσεων και ότι θα ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος.

QOSHE - Παναθηναϊκός: Του έμεινε το «κρίμα μπορούσαμε» αλλά βλέπει το «αύριο» αισιόδοξα - Γιώργος Κούβαρης
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Παναθηναϊκός: Του έμεινε το «κρίμα μπορούσαμε» αλλά βλέπει το «αύριο» αισιόδοξα

6 2 12
06.12.2022

Ό,τι έγινε μεταξύ των «αιωνίων» στα ματς που προηγήθηκαν ήταν... last year.

Τα πράγματα άλλαξαν. Και φάνηκε στο ντέρμπι της Basket League. Μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο στάθηκε επάξια, όχι μόνο θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη έχοντας φέρει το ματς στα μέτρα του........

© gazzetta


Get it on Google Play