Şeytan ve Yamakları
“Küçük Şeytan Büyük Şeytanı da yanına alarak orta doğuda ve dünyada bulunan İslam ülkelerini güçsüz aciz ve zayıf kılmanın en sondan bir önceki halkasını tamamlayabilmek için İran’a karşı savaşı başlattılar.
Yaklaşık 50 yıldır İran ile işbirliği içerisinde olan Büyük ve Küçük Şeytan Yahudilerin Arz-ı mevud hayallerini gerçekleştirebilmesi ve kendisine tehlike olarak gördüğü Çin’in önünü kesebilmek pasifize edebilmek için bu savaşı başlatmışlardır.
Arz-ı Mevud nedir?
Arz-ı Mevud, Yahudi inancına göre Tanrı'nın Hz. İbrahim ve soyuna (İsrailoğulları) vadettiği, Tevrat'a göre Mısır Irmağı'ndan Fırat'a kadar uzanan bölgeyi kapsayan "Vaadedilmiş Topraklar" anlamına gelir. Bu idealin bu projenin gerçekleşmesindeki en büyük engel başta TÜRKİYE olmak üzere Sünni İslam dünyasıdır dolayısı ile bu dünyanın mutlaka güçsüz bırakılması gerekiyordu.
Kısacası büyük İsrail devletini kurabilmek için Yahudilerin önünde engel teşkil eden İslam ülkelerini çeşitli algı ve operasyonlarla güçsüz duruma düşürüp ideallerine ulaşmak uğruna her türlü legal ve illegal yolları deneyerek yukarıda bahsettiğim coğrafyayı paramparça etmek İsrail’in hedefidir. Bugün Mısırdan başlayıp İran a kadar uzanan İslam ülkelerinin düştüğü durum açık ve net bir şekilde gözlerimizin önünde durmaktadır.
Gelin hep birlikte Büyük Şeytan Amerika’nın ve Küçük şeytan İsraillin 50 yıl birlikte oldukları yamakları ve yardımcıları olan İran’ın İslam coğrafyasında yaptıklarına kısa kısa bir göz atalım.
Öncesinde olduğu gibi İran rejiminin Mollalara geçmesinden itibaren de İsrail ve ABD ile ilişkileri hep var oldu.
ABD ve İSRAİL’İN İran gibi bir yardımcısı olmasa idi 50 yıldır İslam dünyasında gerçekleştirdikleri katliamları asla yapamazlardı. Sünni olan İslam dünyası engelini kesinlikle aşamazlardı.
Tarihi ve geçmiş bilgilerimizi şöyle bir yoklayalım Humeyni idaresindeki İran ilk olarak Afganistan’da kendini gösterdi. Rusya’ya karşı müthiş bir mücadele veren mücahitlerin........
