Ποιο είναι πιο σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό; Η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ αύριο ή αυτό την Κυριακή στην Τρίπολη; Οι οπαδοί των Πράσινων (κατά πλειοψηφία) θα πουν «και τα δύο», οι ουδέτεροι προφανώς θα σκεφτούν πιο ρεαλιστικά και θα καταλήξουν ότι στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα, οπότε –ό,τι και να συμβεί στο Νοvibet Kύπελλο Eλλάδας- η μάχη της επόμενης αγωνιστικής είναι κομβική. Καμία άποψη δεν είναι λάθος. Αλλά για την ίδια την ομάδα (του Παναθηναϊκού) η ερώτηση αυτή όχι μόνο είναι παγίδα, αλλά δεν τίθεται καν. Ο δρόμος προς το ραντεβού της Κυριακής περνάει μέσα από την τρίτη διαδοχική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.


Μετά το 2-0 της Τούμπας και την πληθωρική εμφάνιση των γηπεδούχων έγραψα πως δεν πίστευα και πολύ ότι η δεύτερη στη σειρά αναμέτρηση των δυό τους θα είναι «ένα άλλο ματς». Ήταν λίγες οι μέρες για να ανακάμψει από το ξάφνιασμα και το κύμα που τον πήρε από κάτω ο Παναθηναϊκός και το ίδιο λίγες (οι μέρες) για να κατέβει από αυτό το κύμα ο ΠΑΟΚ. Οι Πράσινοι είχαν μια σειρά κακών εμφανίσεων να διαχειριστούν και ο Δικέφαλος μια σταθερά καλή και «βουβή» πορεία, με το έξτρα κίνητρο που υπάρχει πάντα για τον Λουτσέσκου σε τέτοια ματς. Εκεί όπου ο Ρουμάνος εμφανίζεται πιο «πλήρης» στην πνευματική προετοιμασία, σε σχέση με τον εξαιρετικό σε τακτική και αγωνιστική προετοιμασία Γιοβάνοβιτς. Όλα αυτά τελικά παρουσιάστηκαν στο χορτάρι της Λεωφόρου με αποτέλεσμα ο αλαφιασμένος Παναθηναϊκός να κάνει τον πολύ καλό ΠΑΟΚ να μοιάζει υπερηχητικός. Γιατί όσο καλός και να είσαι βοηθάει να παίζεις και χωρίς αντίσταση από κάποια στιγμή και μετά.

QOSHE - Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αυτό μπορεί να είναι ένα «άλλο» ματς - Δημητρησ Κωνσταντινιδησ
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αυτό μπορεί να είναι ένα «άλλο» ματς

2 0 0
25.01.2023

Ποιο είναι πιο σημαντικό ματς για τον Παναθηναϊκό; Η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ αύριο ή αυτό την Κυριακή στην Τρίπολη; Οι οπαδοί των Πράσινων (κατά πλειοψηφία) θα πουν «και τα δύο», οι ουδέτεροι προφανώς θα σκεφτούν πιο ρεαλιστικά και θα καταλήξουν ότι στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα, οπότε –ό,τι και να συμβεί στο Νοvibet Kύπελλο Eλλάδας- η μάχη της επόμενης αγωνιστικής είναι........

© gazzetta


Get it on Google Play