We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Емили Ратайковски: Не е срамно да си секси Лъстивата лъвица от Лондон

4 0 0
23.09.2019

Майка ми е професор по английски, интелектуалка и феминистка. Тя ми даде необходимата мотивация да бъда уверена по пътя на личното си себеизразяване и по отношение на собствената си сексуалност

Карам евтина кола

Обожавам месото

Аз израснах в Сан Диего, Калифорния, където през лятото буквално живеех в банския си костюм. Постоянно бях на плажа

“Да лъжеш и да крадеш” е интригуващ арт трилър за ценителите на жанра

Елегантната и електрически еротична Eмили Ратайковски е актриса, топ модел и съблазнителна звезда в социалните мрежи. Родената в Лондон модерна прринцеса на греха притежава едно от най-горещите тела в шоубизнеса и в преди години успя да извърши плавен преход от модната индустрия към киното. Ратайковски продължава да бъде позната най-много с разкошните си фотосесии и с обстоятелството, че обожава да показва превъзходната си физика. Тя се съблича редовно и няма проблеми с голотата.
Ала актьорската игра заема все по централно място в живота на това бяло бижу. Тя снима в реклами, музикални клипове, сериали и филми. Преди пет години тя получи възможност да се докаже с роля в световния трилър хит на големия Дейвид Финчър “Не казвай сбогом”, където влезе в образа на по-младата и палава любовница на персонажа на Бен Афлек. Сега ни предстоят няколко нови филмови и телевизионни проекта с нейно участие, сред които е и трилърът “Да лъжеш и да крадеш”.

– Емили, разкажете малко повече за ролята си в новия филм “Да лъжеш и да крадеш”?
– Много се гордея с работата си по този филм и с целия прекрасен екип, който го осъществи. “Да лъжеш........

© Труд