Giresun Sağlık Müdürünü ziyaretimden
Giresun Sağlık Müdürünü ziyaretimdenİDRİS GÜNAYDIN
Giresun Sağlık eski Müdürü Dr. Muhammet Bulut Beyle üç yıl önce sağlık birimi üzerine bir röportaj yapmış ve onu Akit Gazetesinde yayınlamıştık. Orada önceki müdür bey bazı hastanelere yapılması gereken yeni ilave bölümlerden bahsetmişti. Giresun’daki sağlık biriminin, bazı ufak ilavelerle yakın illerin gözde sağlık kuruluşu olabileceğinden bahsetmişti.
Bugün yeni Sağlık Müdürümüz ile hem tanışmak hem de o yapılması gereken müştemilatların ilavesinin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için makamına uğradım. Dr. İskender AKSOY Bey nazik ev sahipliği ile bizleri karşıladı. Teşekkür ederiz.
Kendisinden özellikle şu soruların cevabını öğrenmek istedim.
*Tüm ilçelerimizde hastanemiz var mı?
Cevap: Çanakçı ve Keşap ilçemiz hariç kimi ilçelerimizde entegre olmak üzere hastanelerimiz var. Keşap’a da yeni açılıyor.
*Giresun Aksu, Giresun Prof. İlhan Özdemir, Giresun Dr. Ali Menekşe........
