Geçeni unutma, anı değerlendir, geleni önemse!
Bugün 1 Ocak 2026. Yani Miladi Takvim’e göre yeni bir yılın ilk günü. Koca bir yılı geride bıraktık. Elde avuçta kalan ne, diye soran oluyor mu? Pek emin değilim. Sanki huzur dolu günler geçirmişiz gibi insanlar “vur patlasın, çal oynasın” havasındaydı.
Dünya denen şu gezegenin, özellikle adaletten yoksun geçen günlerini unutmanın imkânı yok. İnsanlık yeni buluşlarla övünürken, geçen her bir günün karabasansız olduğunu söylemek mümkün değil. 2019’da dünya genelinde başlayan pandemi süreci ve ardından gelen siyonist çetenin soykırım saldırıları, insanlığı çaresiz ve mutsuz bir atmosferin ortasına sürükledi.
Katil siyonistlerin 7 Ekim 2023’ten bu yana Filistin’e, özellikle Gazze’ye yönelik saldırıları aralıksız devam etti. Dünyanın gözleri önünde kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve siviller büyük bir vahşetle karşı karşıya kaldı.
Hava ve karadan yapılan saldırılarla........
