We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Kako je pravda u Hrvatskoj postala predmet sveopće sprdnje

3 0 0
05.03.2021

Željko Kerum platio je 15.000 kuna kazne zbog onog siječanjskog derneka u njegovoj konobi u Kaštelima. Ispravno. Ali zato ni dlaka s glave nije pala četvorici predsjednika sudova i sudaca koji su s njim pili i gangali kad je za sve druge sve bilo zatvoreno zbog korone. Velikim facama splitskog pravosuđa, onima koji rešetaju, pritvaraju i sude, izrečena je neka ”opomena”.

Nakon Bandićevog sprovoda na koji je došlo nekoliko hiljada ljudi, Davor Božinović, Krunoslav Capak i ministar Vili Beroš naprosto su se napravili blesavi kao da ih se pita zbog čega je raketa Starship eksplodirala čim je sletjela na Mars.

Rektor Zagrebačkog sveučilišta Damir Boras i njegova žena na crno su se cijepili u bolnici kod dječjeg zubara, ali ni jedna institucija sistema nije na to ni trepnula. Nije bilo Covida kad je rektor bio Ivan Supek, ali onda rektorsko mjesto nije bilo parada nego obaveza da se društvu pruža primjer.

Alemka Markotić cijepila je po protekciji svoju mamu, a mojoj prijateljici, kojoj su operirana pluća i uz to ima tešku autoimunu bolest, rekli su da se smiri i da izvoli čekati red. Doktorica Alemka zato je upravo proglašena Zagrepčankom godine. Protukandidatkinja joj je bila ta neka žena koja je s Bandićem obilazila krznare i zlatarnice. Ovo nije država nego kupleraj.

Šestero poznatih političara iz raznih stranaka predlaže jutros u Jutarnjem što učiniti da se da se zaustavi ovo nenormalno iseljavanje u Njemačku i........

© Telegram


Get it on Google Play