Finanskrisen i 2008 udstillede sårbarheden i den internationale økonomi i en grad så man måtte spørge, hvor socialister og deres allierede var henne ved en ellers indlysende anledning til at erstatte det internationale politiske regime med en ny verdensorden. Venstrefløjens defensive position blev demonstreret bl.a. med bogen Kapitalistisk realisme (Mark Fisher, 2009). Bogen der indledes med ordene «Det er lettere at forestille sig verdens undergang end kapitalismens ophør».

At visualisere en radikal fremtid med kollektiviseret ejerskab.

Nytænkning måtte der således til! Med bogen Radikale futurismer – sammenbruddets økologier, kronopolitik og kommende retfærdighed (Radical Futurisms, engelsk 2023) søger T. J. Demos efter svar på spørgsmålet om, hvad der kommer efter fortællingerne om den kapitalistiske, racistiske, patriarkalske, kolonialistiske civilisations . . .

Kjære leser.
For å lese videre, opprett ny fri leserkonto med din epost,
eller logg inn om du har gjort det tidligere.(klikk på glemt passord om du ikke har fått det på epost allerede).
Velg evt abonnement

The post En postkapitalistisk horisont appeared first on NY TID.

QOSHE - En postkapitalistisk horisont - Niels Johan Juhl-Nielsen
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

En postkapitalistisk horisont

14 0
31.03.2024

Finanskrisen i 2008 udstillede sårbarheden i den internationale økonomi i en grad så man måtte spørge, hvor socialister og deres allierede var henne ved en ellers indlysende anledning til at erstatte det internationale politiske regime med en ny verdensorden. Venstrefløjens defensive position blev demonstreret bl.a. med........

© NY TID


Get it on Google Play