Je li Jay Powell ikada bio istinski guverner Federalnih rezervi ili osoba koja je dolazila na posao u globalni hram novca?

Oni koji su imali strpljenja gledati integralnu višesatnu snimku nastupa guvernera američkih Federalnih rezervi pred novinarima 22. ožujka na točno 1:26:00 h videozapisa, vjerojatno su dobro naćulili uši jer je guverneru sijevnulo pitanje kakva je njegova osobna uloga u istrazi uzroka kolapsa Silicon Valley Bank, koji je pokrenuo dramatičnu krizu povjerenja investitora i krupnih klijenata u bankovni sustav.

Powell je onako powellovski-snuždeno rekao da su se svi u Fedu pitali "kako se to kvragu uopće dogodilo" te je priznao da je njegova uloga u internoj istrazi upravo - baš nikakva (osim što ju je najavio). Istragu predvodi...

QOSHE - Dva važna monetarna rata upravo traju: Hoće li globalni hram novca izgubiti bitku protiv inflacije? - Gojko Drljača
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Dva važna monetarna rata upravo traju: Hoće li globalni hram novca izgubiti bitku protiv inflacije?

5 1
26.03.2023

Je li Jay Powell ikada bio istinski guverner Federalnih rezervi ili osoba koja je dolazila na posao u globalni hram novca?

Oni koji su imali strpljenja gledati integralnu višesatnu........

© Jutarnji List

Get it on Google Play