We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Forfatterens klimahysteri

5 0 0
02.11.2019

KLIMA 28. oktober har forfatter Jørgen Møller et indlæg her i avisen, hvor han under overskriften »Klimakrisen og den nye regering« slutter sig til hylekoret af manipulerende klimafantaster, og han klynker over, at den nye regering ikke vil kaste mere end 2,1 milliarder kroner af skatteborgernes midler ud til dette vanvid.

Det nye sort er blevet at være miljøpolitisk korrekt. Længe har vi haft det politisk korrekte trukket ned over hovedet. Begge dele bygger dog stadig på manipulation og undertrykkelse af virkeligheden/sandheden. De vanvittige klimaprofetier er kørt fuldstændig af sporet. Det er ikke andet end en gang venstredrejet politisk propaganda. Hver eneste dag kan vi læse om den »menneskeskabte«, globale opvarmning af vores klode.

Fakta er, at ved jordens tilblivelse for fire-fem milliarder år siden bestod atmosfæren af cirka 80 procent eller 800.000 ppm CO2. Siden da er CO2 indholdet faldet til 350-450 ppm, hvilket har været niveauet siden sidste istid.

For cirka 600-700 millioner år siden, indeholdt atmosfæren omkring 20 gange niveauet i dag - cirka 7500 ppm - på dette tidspunkt havde vi istid på kloden.

For cirka 550 millioner år siden var CO2 niveauet på cirka 5000 ppm. På dette tidspunkt havde vi tropisk klima i norden. Fra 1700-500 før Kristi fødsel var temperaturen i........

© Herning Folkeblad