Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

O Δημήτρης Πετρούνιας είναι απόφοιτος του University of East London στο τμήμα Ψυχολογίας, όπου μετέπειτα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές Κλινικής-Κοινοτικής Ψυχολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. H αγάπη του για τον αθλητισμό τον ώθησε να εξειδικευτεί στην Αθλητική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Hamilton αλλά και να επιμορφωθεί εξ αποστάσεως στο Barcelona soccer coaches clinic αποκτώντας γνώση, που μετέπειτα αποδείχθηκε πολύτιμη, αποκτώντας και πιστοποίηση προπονητή από την UEFA.

Έχει συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό Α.Ο, είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, έχει συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με αναπηρίες για την προετοιμασία των πρωταθλητών στους Παραολυμπιακούς του 2021 στο Τόκιο καθώς και με αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Giannakis Academy και πλαισιώνει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδος Ακρωτηριασμένων. Παράλληλα με τις σπουδές του, επιμορφώνεται συνεχώς σε ψυχομετρικά και διαγνωστικά εργαλεία ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την δυναμική συνεργασία του με φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αλλά και με την Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, όπου ανήκει στο διοικητικό συμβούλιο.

Τελευταία, ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εξειδικεύσεις της Παιδοψυχολογίας-Παιδοψυχιατρικής και του Οικογενειακού Δικαίου για Κοινωνικούς επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τώρα πλέον επιμορφώνεται στο Life Coaching, ώστε να αποκτήσει νέες μεθόδους μετάδοσης της πληροφορίας σε αθλητές και μαθητές. Έχει βραβευτεί για καινοτομίες όπως την αυτόνομη ξενάγηση και την παρακολούθηση αγώνων από άτομα με περιορισμένη όραση, αλλά και για το πρώτο οικολογικό παραμύθι σε γραφή Μπράιγ. Τέλος, προετοιμάζει να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο.

QOSHE - Nα συγχαίρουμε τους νικητές και να τιμούμε εκείνους που χάθηκαν - Δημήτρης Πετρούνιας
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nα συγχαίρουμε τους νικητές και να τιμούμε εκείνους που χάθηκαν

7 1 0
28.11.2022

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

O Δημήτρης Πετρούνιας είναι απόφοιτος του University of East London στο τμήμα Ψυχολογίας, όπου μετέπειτα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές Κλινικής-Κοινοτικής Ψυχολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. H αγάπη του για τον αθλητισμό τον ώθησε να εξειδικευτεί στην........

© gazzetta


Get it on Google Play