De inzet van AI in B2B marketing gaat verder dan enkel content creatie. Isar Meitis vertelt hoe je dit aanpakt.

Isar Meitis (Multiplai) is een AI implementatie expert, keynote spreker, ondernemer en de host van de podcast ‘Leveraging AI’. Hij denkt out of the box en deelt in deze aflevering zijn visie op AI voor B2B marketing. Daarbij deelt hij verschillende use cases, die een stap verder gaan dan enkel content creatie.

In deze aflevering van de Inbound4Cast praat ik met Isar Meitis over hoe je AI kunt gebruiken voor B2B marketing. Isar beantwoordt de volgende vragen:

De aflevering is ook te vinden op YouTube, Spotify en Inbound4cast.com.

B2B marketing is veranderd. Lead generatie kent steeds meer uitdagingen. Kopers kiezen vaak al voordat de buyer journey is gestart. Wat betekent dat voor jouw aanpak? Ik help vanuit B2Brands kennisintensieve B2B bedrijven van strategie tot uitvoering met de creatie en distributie van impactvolle content. Daarmee transformeren we jouw bedrijf naar een sterk merk. Ik geloof daarbij in de kracht van organisch groeien (organic marketing). Sinds 2008 heb ik hier vele MKB en enterprise organisaties mee geholpen.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

QOSHE - AI Use cases voor B2B marketeers in 2024 - Jerrel Arkes
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

AI Use cases voor B2B marketeers in 2024

15 0
27.12.2023

De inzet van AI in B2B marketing gaat verder dan enkel content creatie. Isar Meitis vertelt hoe je dit aanpakt.

Isar Meitis (Multiplai) is een AI implementatie expert, keynote spreker, ondernemer en de host van de podcast ‘Leveraging AI’. Hij denkt out of the box en deelt in deze aflevering........

© Marketingfacts


Get it on Google Play