menu_open Columnists
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close

ÖZGÜR ÖZEL'LE YİNE, YENİ, YENİDEN DEMOKRASİ

22 0
12.08.2026

13.10.2023 tarihinde başta ManisaHaberAjansı olmak üzere bir çok haber sitesinde eş zamanlı olarak yer bulan 'Özgür'le Özgürleşelim' başlıklı köşe yazımda şöyle demiştim:

"...CHP içindeki bu değişim rüzgarı başarıya ulaşırsa, 12 seçim kaybettiği halde hala koltuğunda oturan Kemal Kılıçdaroğlu gidecek, yerine gelen Özgür Özel ve ekibi verdikleri sözü tutarsa, öncelikle tüm üyelerin katılımıyla ön seçimli, demokrasinin hakim olduğu uygulamalarla parti yöneticileri, vekiller, belediye başkanları ve benzeri belirlenecek.

O zaman CHP demokratik kurallar çerçevesinde halkın katılımıyla yöneticilerin belirlendiği pilot parti konumuna gelecek.

O zaman CHP'deki bu yapı, diğer tek adamlı antidemokratik partilerin üyeleri için örnek oluşturacak ve belki oradaki tabandan sesler yükselmesine vesile olacak.

Tüm siyasi partiler bu yapıya geri dönüş sağlayabilirse........

© Enpolitik