Det er med stor skuffelse og forferdelse å høre at absolutt alt skal strippes fra Alta, nå er det snart bare det fine bygget som står igjen.

Alta er en stor by med en eldre befolkning som er i behov av mange ulike helsetjenester, som nå ikke finnes i vår by. Det betyr at mange av oss må reise til andre sykehus for å gjennomføre store og små konsultasjoner.

Det er svært krevende for oss eldre å reise, som regel må vi ha ledsager med som må ta fri fra jobb hele dagen, kanskje flere. For meg personlig; en dame på 85 år, ustødig og dårlig til beins, betyr siste nedleggelse at jeg må reise til Kirkenes for en enkel ortoped-henvisning.

Og timen får jeg ikke før til høsten! Jeg tror at til tross for mine plager, at jeg ikke orker å ta belastningen med en slik lang reise.

Jeg frykter for alderdommen fremover når det er blitt så elendige forhold i Alta. De fleste pasienter blir nå fraktet ut av Finnmarks største by for omtrent alle slags konsultasjoner og det er uhørt! Når skal noen ta til fornuft og omgjøre disse vedtakene?

QOSHE - Rasering av Klinikk Alta - Altaposten
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Rasering av Klinikk Alta

6 0
16.04.2024

Det er med stor skuffelse og forferdelse å høre at absolutt alt skal strippes fra Alta, nå er det snart bare det fine bygget som står igjen.

Alta er en stor by med en eldre befolkning som er i behov av mange ulike helsetjenester, som nå ikke finnes i vår by.........

© Altaposten

Get it on Google Play