menu_open Columnists
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close

Selçuklu Yatırımları 2025 – 2026

8 5
22.01.2026

Öteden beri kamu yaptığı yatırımların halka arzını yapar. Özellikle yerel yönetimler bazen her yıl bazen de 5 yılın değerlendirilmesini yaparlar. Programlarında olan yatırımların gerçekleşme oranlarını, halka verilen sözlerin tutulup tutulmadığının sağlamasını yaparlar. Yine belediyeler dönem sonunda geçmişteki 5 yılın kapsamlı bir tanıtımını yaparlar. Yapılan bu tanıtımları halk değerlendirir ona göre de ilgili parti ve adaya desteğini verir.

Hatta bu tanıtım ve değerlendirme eylemine siyasi parti başkanları da girmeye başladılar. Geçen Cumartesi günü Ak Parti il Başkanı sayın Fatih Özgökçen de görevlendirmeden sonraki 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Merkezde ve 28 ilçede yapılan siyasi faaliyetlere bir bir değindi.

Son değerlendirme toplantısı geçmiş Salı günü Selçuklu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Pekyatırmacı basın mensuplarına 2025’te yaptıklarını ve 2026 da yapacaklarını vurguladı.

Önce tanıdığımız Selçuklu ilçemizi bir daha tanıyalım. 700 358 nüfusuyla, 72 mahallesiyle, mücavir alanları içinde 2 üniversite ve 280 ilk ve orta dereceli okul olan bir ilçe. Yeni bir ilçemiz. Gelişmenin çok hızlı yaşandığı bir genç ilçemiz. Nüfus itibariyle Türkiye Büyükşehir ilçelerinden 13. sırada. Bu nüfusla 50 ilin büyüğü. 2 bin km2lik bir coğrafyaya sahip. Belediye Başkanımızda işin mutfağından gelmiş ve 3. dönemini yaşıyor.

Yaşanabilir yerleşim birimleri arasında da Türkiye’mizde........

© Yeni Meram