Mağusa'da tek golle 3 puan MTG’nin
Ligin devre arasına kadar ne kadar çok puan toplayabilirse ve üst sıralardan kopmadan yapacağı takviyelerle 2. yarıya hazırlanan Mağusa Türk Gücü takımına karşılık, alacağı puan veya puanlarla alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Yenicami mücadelesinde, son gülen ev sahibi Türk Gücü oldu bugün.
Her iki takım da sahada alışılmış klasik düzenlerinden uzak bir şekilde başladı maça.
Mağusa Türk Gücü; defansta Zihni’nin yanında Arda ile oyuna başlayıp genelde defansın sağ tarafında oynarken görmeye alıştığımız Emre Kuvvetlişahin’i de Mehmet Erol ile birlikte hücum hattında denedi.
Mağusa Türk Gücü bugün de tamamen yerli ve büyük çoğunluğu kendi öz kaynaklarından çıkan veya uzun yıllardır sarı yeşil formayı giyerek takımın başarısında pay sahibi olan oyuncu grubu ile sahada yer aldı. Yedek kulübesinde görev bekleyen oyuncular da dahil.
Son haftalarda öne çıkan en büyük........
