menu_open Columnists
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close

CHP Eskişehir örgütü parti programını kapı kapı dolaşarak anlatac…

7 0
02.12.2025
CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, partisinin 39. Olağan Kurultayı’nın sonra ermesinden kısa bir süre sonra, deyim yerindeyse ayağının tozuyla ESTV yayınında önemli bilgiler verdi.
Merak edilen konuların başında parti programı vardı.
CHP’nin iktidar yolculuğunun ana nüvesini oluşturacak parti programıyla ilgili Kurultay’da da konuşma yapan Yalaz’ın şu sözleri kıymetli:
“Parti programımız inanılmaz derecede özenli hazırlandı. 81 il ve tüm ilçe örgütleriyle yapılan Danışma Kurulu toplantılarının yanı sıra STK’lar, odalar, sendikalar, konusunda uzman kurum ve kuruluşlarla bire bir görüşülerek itinayla belirlendi.
Bu programı anlatmak için Eskişehir’de kapı kapı dolaşacağız. Kapı kapı çalışma seferberliği başlatıyoruz önümüzdeki günlerde. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Broşürlerimizi dağıtacağız. Her mahallede, her sokakta programınızı anlatmak ve yurttaşımızı ikna etmek adına bir çalışma seferberliğine başlıyoruz Eskişehir’de. Türkiye’de programın ikna edemeyeceği yurttaşımız yoktur.”
Ülkenin birinci partisi CHP’nin programını iktidarda hayata geçirecek muktedir kadrolara da sahip olduğunu vurgulayacaklarını dile getiren Yalaz, “CHP’nin iktidar yolundaki son virajı, program değişikliğiyle çözmüş bulunmaktayız. Kısa, öz cümlelerle hazırlanan programımız temel prensibi ortaya koymaktadır. Bundan sonra işimiz, gücümüz bu program olacak” dedi.

‘PM ÜYELİĞİ MESELESİ SUNİ GÜNDEM YARATMA AMAÇLI KÖPÜRTÜLÜYOR’

39. Olağan Kurultay’da Eskişehir örgütünden Parti Meclisi’ne (PM) kimsenin aday olmaması, Genel Başkan Özgür Özel’in anahtar listesinde yer almaması üzerinden bazı eleştiriler yapılıyor.
İl........

© Eskişehir Anadolu