Počasni konzul Srbije u Berševi, u Izraelu, Aleksandar Nikolić izjavio je, nakon subotnjeg masovnog iranskog napada dronovima i raketama na teritoriju Izraela, da među državljanima Srbije koji žive u Izraelu nema povređenih, da je jutro mirnije i da su u kontaktu sa Ministarstvom spoljnih poslova i srpskim ambasadorom u Tel Avivu, preneo je RTV.

„Naši državljani, njih oko 2.500 su dobro, nema povređenih, a noć je bila neprospavana“, rekao je Nikolić za Tanjug, ocenivši da je, u poređenju sa napadom Hamasa na Izrael 7. oktobra, stanje državljana Srbije „daleko relaksiranije“.

„Naši ljudi su iskazali smirenost i disciplinu, blagovremeno su organizovali skloništa i potrepštine, tako da je noć prošla bezbedno u tom smislu „, rekao je konzul.

Nikolić je naveo da su među državljanima Srbije i preostali doktorandi i postpostdoktorandi na izraelskim univerzitetima i u ustanovama, kao i sportski stručnjaci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Ime *

Komentar


QOSHE - Nikolić: Među državljanima Srbije u Izraelu nema povređenih - Kosovo Online
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nikolić: Među državljanima Srbije u Izraelu nema povređenih

24 17
14.04.2024

Počasni konzul Srbije u Berševi, u Izraelu, Aleksandar Nikolić izjavio je, nakon subotnjeg masovnog iranskog napada dronovima i raketama na teritoriju Izraela, da među državljanima Srbije koji žive u Izraelu nema povređenih, da je jutro mirnije i da su u kontaktu sa Ministarstvom spoljnih........

© Danas


Get it on Google Play