menu_open Columnists
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close

Zamanın farkında olmak

11 2
latest
Üç ayların ilki olan Recep ayının ilk 10 günlük bölümünün sonuna eriştik. Günlerin su gibi akıp geçtiğinin farkında olamadan belki de Recep, Şaban, Ramazan derken önemli gün ve gecelerin de farkında olamadan bu önemli günler geçecek.

Rabbim bugün ve gecelerin farkında olarak yaşamamıza, bize bir ödül ve fırsat olarak verilen bu günlerden istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin.

Hayatın yükü ve umudu kaybetmemek

Gerek fert olarak gerek toplum olarak sosyal hayatta yaşadığımız sıkıntılar sebebiyle morallerimiz bozuk bir vaziyette yaşamak zorunda kalıyoruz.

Ama ne var ki hayatta olduğumuz sürece umudumuzu kaybetmeden, gelecek günlerin daha mutlu, daha sağlıklı geçmesi için hayaller kuracak, duada bulunacak, elimizden gelen gayretleri de yerine getirmeye çalışacağız.

İlahi bir fırsat: Özel zamanlar

Yüce Allah'ın biz kullarına hediye ettiği özel zamanları değerlendirerek, kısa zamanda az bir çabayla birçok başarı ve güzellikler elde edebileceğimize inancımız tamdır.

Üç ayların manevi iklimi

Özel zamanları, özel geceleri, özel ibadetleri ve özel mükâfatları içinde barındıran üç aylar diye........

© Yeni Mesaj