Τέλος τα ψέματα, season finale για την Εθνική μας ομάδα. Το Καζακστάν προσπεράστηκε εξαιρετικά πιο εύκολα από όσο περιμέναμε και τώρα πάμε για το "willkommen" της οικοδέσποινας του Euro 2024 Γερμανίας μέσα στην Τιφλίδα.

Το αξίζουμε να είμαστε το καλοκαίρι στην τελική φάση της διοργάνωσης που γνωρίσαμε την απόλυτη ποδοσφαιρική καταξίωση πριν από είκοσι χρόνια και όλα δείχνουν πως μπορούμε το πάρουμε. Δώρα δεν υπάρχουν σε τέτοιες καταστάσεις. Μπαίνεις με το μαχαίρι στο στόμα και παίρνεις αυτό που θες στο σπίτι του αντιπάλου.

Σαφώς τα φώτα πέφτουν πάνω στον Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο σούπερ σταρ της Νάπολι είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο της Γεωργίας τα τελευταία χρόνια, αλλά εδώ είναι που εύκολα κανείς μπορεί να την πατήσει διότι ο "Κβαραντόνα" δεν είναι μόνος του.

Οι Γεωργιανοί έχουν καλό σύνολο και ο Κβάρα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται στα θεμέλια. Έχει τον world class παίκτη και πάνω σε αυτόν θα βασιστεί για να βρεθεί τα επόμενα χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση.

Από το πάντρεμα που έχει γίνει μεταξύ διαφόρων ηλικιών έχει προκύψει μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών, ναι μεν γίνεται η βρώμικη δουλειά πίσω από τον κορυφαίο, όμως, με το Λουξεμβούργο απέδειξαν ότι καθαρίζουν και μόνοι τους.

Το πώς θα παίξει ο Γκουστάβο Πογέτ την Γεωργία είναι 100% δικό του θέμα. Ο κόουτς έκανε τις επιλογές και με το Καζακστάν και δικαιώθηκε στο έπακρο, αυτοί που επέλεξε τον δικαίωσαν και με το παραπάνω.

Ο Ουρουγουανός γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και στην Τιφλίδα, εκεί όπου είναι άλλες οι καταστάσεις. Υπερβολικό; Αλλά σε κάτι τέτοια παιχνίδι πάει περίπατο η οποιαδήποτε τεχνική συζήτηση. Θα μιλήσουν και οι καρδιές εκεί που θα χρειαστεί.

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής είναι αποφασισμένοι και δεν το φωνάζουν, κάνουν κάτι που εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο σε παλαιότερη συνέντευξή του στο SPORT24 ο Τάσος Μπακασέτας: Το δείχνουν! Το δείχνουν μέσα από το δέσιμο της ομάδας, το δείχνουν μέσα από αυτό που βγάζουν στο χορτάρι και κάνουν τον κόσμο να πιστεύει στην πρόκριση όλο και περισσότερο.

QOSHE - Ελλαδάρα, "willkommen" μέσα στην Τιφλίδα - Μ. Ναβροζιδησ
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ελλαδάρα, "willkommen" μέσα στην Τιφλίδα

7 1
22.03.2024

Τέλος τα ψέματα, season finale για την Εθνική μας ομάδα. Το Καζακστάν προσπεράστηκε εξαιρετικά πιο εύκολα από όσο περιμέναμε και τώρα πάμε για το "willkommen" της οικοδέσποινας του Euro 2024 Γερμανίας μέσα στην Τιφλίδα.

Το αξίζουμε να είμαστε το καλοκαίρι στην τελική φάση της διοργάνωσης που γνωρίσαμε την απόλυτη ποδοσφαιρική καταξίωση πριν από είκοσι χρόνια και όλα δείχνουν πως μπορούμε το πάρουμε. Δώρα δεν υπάρχουν σε τέτοιες καταστάσεις. Μπαίνεις με το μαχαίρι στο στόμα και παίρνεις αυτό που θες στο........

© SPORT 24


Get it on Google Play