Što ti je iskustvo! Andrej Plenković u Vladi je ostavio je gotovo netaknutu staru hadezeovu ministarsku ekipu ma koliko dio njih u prošlom mandatu nije pokazao ni elementarnu sposobnost vođenje resora. Procijenio je da bi javno „vađenje masti” novom dijelu ekipe, usred izbora za Europski parlament, trenutno proizvelo previše štete.

Prebacio je vrući krumpir u DP-ovo dvorište i u njih usmjerio reflektore do te mjere da je Pupovčev odlazak iz Vlade ostao na periferiji interesa javnosti. Po pitanju SDSS-a jedino „kopun” s Pantovčaka povremeno kukurikne na tu temu. Naime, shvatio je premijer da mu glavni koalicijski partner, DP, ima ozbiljne kadrovske nevolje pa sad "sjedi na obali rijeke i čeka"!

Činjenica je da sva tri DP-ova ministra ne...

QOSHE - Kako je Plenković prebacio vrući krumpir u DP-ovo dvorište: Sjedi na obali i čeka, a onda će krenuti... Latica po latica! - Goranka Jureško
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Kako je Plenković prebacio vrući krumpir u DP-ovo dvorište: Sjedi na obali i čeka, a onda će krenuti... Latica po latica!

74 1
24.05.2024

Što ti je iskustvo! Andrej Plenković u Vladi je ostavio je gotovo netaknutu staru hadezeovu ministarsku ekipu ma koliko dio njih u prošlom mandatu nije pokazao ni elementarnu sposobnost........

© Jutarnji List

Get it on Google Play