menu_open Columnists
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close

CITYMALL AVM Konusu

31 0
24.06.2026

Mart ayında kapatılmıştı CITYMALL AVM.

Kapatılarak kapısına mühür vurulma gerekçelerinden birinin, hissedarlar arasındaki anlaşmazlık olduğu ileri sürülmüştü.

Mahkemeden ilgililere henüz bir tebligat yapılmamış olsa da hissedarlar arasındaki anlaşmazlığın giderildiği belirtiliyor. Dolayısıyla gerekçelerden birinin ortadan kalktığı ve bu nedenle mahkemeden de AVM’nin açılmasına izin verilmesi yönünde bir karar verildiği iddia ediliyor.

CITYMALL AVM için Mimarlar Odası Samsun Şubesi de, AVM’nin imar planında yapılan değişiklikle kültürel tesis için ayrılan alanda yapılması nedeniyle itirazda bulunmuş ve mahkemeye başvurmuştu.

Mahkeme, Mimarlar Odası Samsun Şubesinin itirazını yerinde bulmuş ve yapı kullanım iznini iptal etmişti. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi, AVM’deki iş yerlerine ruhsat veren Atakum Belediyesini, ruhsatları iptal etmesi için uyarmıştı.

Buna rağmen Atakum Belediyesinin,........

© Hedef Halk