Terörsüz Türkiye Çerçeve Yasa
Derler ya şeytanın kulağına kurşun. Son iki yıldır ülkemizde ve çoğunlukla belli bölgelerimizde terör faaliyetleri tamamen durdu. Nice genç yaştaki memleket evlatlarını terör belâsına kurban verdik.
Savunma sanayideki atılımlar ve Türkiye’nin kararlı tutumu sayesinde terörle mücadelede çok yol katedildi. SİHA’lar için dahi Kanada’nın yazılımına ve İsrail’in makinalarına muhtaçtık. Yazılımı elinde bulunan bir SİHA'ya ne kadar güvenebilirsiniz ki!.
Ülkemiz kararlı tutumu ile başka harcamalarını birazda kısarak silah sanayinde çok önemli atılımlar yaptı. Gece görüşü olan ve ısıyı algılayan dijital kameralar ile İHA ve SİHA’lar da dünyada ilkler listesine girdik. Dolayısıyla terörist mağarasından başını gösterdiği anda en son silah teknolojileri ile TSK başında bitiyordu.
Devletimizin çok özel ve gizli istihbarat birimleri direkt olarak bir uyum içerisinde çalışarak yurt içi ve yurt dışındaki hedefleri bir bir tespit ediyor. Sonrasını duruma göre F-16 duruma göre SİHA’lar ile gereği yapılıyor. Suriye ve Kuzey Irakta girilemez denilen yerlerde dahi terör noktaları ve hedefleri bir bir yok edilerek gereği yapılıyor. İnsanın aklından geçmiyor değil. Bu günkü silah teknolojisi 40-50 sene önce elimizde olsaydı durum ne olurdu, veya neler olmazdı?
Şu anda İsrail’in kudurduğu noktada Türkiye’nin elinde olan ve........
