Güllü İddianamesi
Ölümünün kaza çıkması için umutla beklediğimiz Güllü’nün pencereden düşmesi soruşturmasında her şey maalesef bambaşka yerlere kuvvetle gidiyor. Savcılığın tamamlanan iddianamesindeki detaylar sırf kasten anneyi öldürmeyi değil, aylar evvelinden plan program yapılarak, suç ortakları edinilerek anne katlini anlatıyor.
Güllü o korkunç gece tuvaletten çıkınca kızının odasında çalan oynak “Malkata” şarkısını duyunca oraya doğru yönelmişti, ev içi kameradan hepimiz izlemiştik. Çok sevdiği o şarkı bilinerek, kadını mezarına çekmek için çalınmaya başlanmış diyor savcının iddianamesi. Şarkı Tuğyan’ın değil, arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun telefonundan açılmış. En sevdiği şarkıyı açarak anneyi ölüme çağırmanın tüyler ürperticiliğini hepimiz hissettik. Bunu hangi anne hak eder?
Kızı Tuğyan aylar evvel sosyal medyada araştırma yapmış; uyuşturucunun, kokainin, diğer uyuşturucuların vücuttan ne zaman temizleneceğini araştırmış. Olay sonrası uyuşturucu testleri negatif çıkmıştı. O gecenin çok öncesinde internette çözülmemiş davalar, seri katil davası, suçluyu bulma isimlerinde kutu oyununu internetten incelemiş.
O gece o odada iki........
