CANINIZ SAĞ OLSUN
Samsunspor Avrupa Konfederasyon Kupası son 16 turu maçlarının ilkinde karşılaştığı Rayo Vallecano’ya kaybetti.
Bu sonuç ikinci maç öncesi büyük dezavantaj yarattı. Gerçekçi olmak gerekirse çeyrek final hedefi artık uzak gibi duruyor.
İspanya La Liga’da istatistikleri elinde tutan Barcelona, Real Madrid, Atletico gibi dünyanın en büyük takımlarına kafa tutan bir ekibe karşı mücadele etmek zordu.
Ayağa isabetli paslar yapan, oyunun volümünü dilediği şekilde ayarlayabilen, ön alan baskısıyla rakibi hataya sürükleyip, anında cezayı kesen, her biri yetenekli, kalburüstü futbolculara sahip bir takıma karşı Samsunspor yapılmaması gerekenleri ortaya koydu.
Konuk ekibin oyunu iyiden iyiye soğuttuğu anlar bir hayli fazla oldu. Kalecisinden, forvetine kadar, temas olsa da olmasa da hemen her pozisyonda yere yatmaları anlaşılır gibi değildi.
Kendilerine yakıştığını söylemek mümkün.
Maçın Romanyalı hakemi Marian........
