We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Za nagrado na kavico s prijatelji

15 0 0
11.05.2018

V Celju skrbijo zame in mi pomagajo; medtem ko si v tujini igralec predvsem in samo številka

Kako preživljajo dan po rokometnem derbiju v Rdeči dvorani zmagovalci Celjani? So primerno praznovali 23. zaporedni uspeh nad že zopet obupanimi Velenjčani? Okoli poldneva včeraj smo odgovor poiskali pri Janu Jurečiču, levorokemu Dolenjcu, ki se prvo leto preizkuša v sredini serijskih državnih prvakov. "S fanti sedim na vrtu, pijemo kavico," razkrije 23-letni krilni napadalec Celja.

"Za nami je ena od ključnih tekem v državnem prvenstvu. Super občutek je sedaj, ko smo tako blizu novemu naslovu državnih prvakov. Zadovoljni smo tudi, ker smo se v drugem polčasu derbija uspeli sestaviti in smo odigrali tako, kot znamo. Tistim, ki so nas že nekoliko blatili, ker naj ne bi bili več 'tapravi', smo v Velenju dokazali, da smo še zmeraj številka ena," je bil včeraj samozavesten Jurečič.

Pa ni šlo za blatenje. Celjani na zadnjih tekmah na igrišču niso bili posebej prepričljivi. Njihova igra je nihala, ekipa je bila brez potrebne energije. Jurečič: "Res smo igrali tudi po sistemu toplo-hladno. Kakih 15 minut je bilo super, potem nismo več zadeli gola. Verjetno smo po odigranih 50 tekmah........

© Večer