Muhasara
İslâm düşmanları tarafından planlı bir şekilde tezgâhlandığı gayet açık anlaşılan ayak oyunları, her vesileyle kendini gösteriyor.
Devletler arası münasebetler, sözleşmeler, -Gazze de dahil- anlaşmalar, alışverişler hep onların menfaatiyle sonuçlanıyor.
Kültürel faaliyetler, sesli-basılı-dijital medya ve iletişim araçlarının her türü; spor faaliyetlerinin birçoğu İslâmiyet aleyhinde çalışıyor.
Bunda başarılı da oluyorlar.
İslâm ülkeleri suskun, sessiz ve aciz.
Afrika ve Avrupa, haksızlığa tepki göstermekte İslâm âleminden daha faal, daha duyarlı. Devletleri olmasa da, insanları meydanda.
Süper güç olarak bilinen; esasında süper yüzsüz birkaç ülke ve onların oldukça pişkin liderleri âdeta, İslâm ülkelerinin ya da ülke idaresinin tepesine çullanıyor, ekmeğini elinden alıyor.
Kimsede çıt yok.
Neden?
Ya diyet borçları ya da göbek bağları var bu adamlara.
Cihan âlemin gözü önünde, hak hukuk çatır........





















Toi Staff
Penny S. Tee
Sabine Sterk
Gideon Levy
John Nosta
Mark Travers Ph.d
Gilles Touboul
Daniel Orenstein