We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ik ga als biseksueel met liefde en knuffels de strijd aan met de Vlaams Belang-kiezer

4 32 0
27.05.2019

Er moet mij iets van het hart. Ik ben biseksueel. Tot vandaag heb ik nooit de nood gevoeld om dat te delen op digitale media. Omdat ik vond dat mijn geaardheid irrelevant is voor deze wereld. Ik ben al meer dan 2 jaar met mijn man getrouwd. We zijn een ongelooflijk goed team dat elkaar versterkt en beiden maken we elke dag de beslissing een positieve invloed te zijn in deze maatschappij. We staan tolerant in deze wereld, doen vrijwilligerswerk en proberen waar mogelijk te zorgen voor onze (minderbedeelde) medemens.

Toen wij beiden in New York woonden waren de berichten die ons bereikten vanuit België berichten van homohaat en een verminderde tolerantie ten opzichte van de LGBT-gemeenschap. We gaven er weinig gehoor aan. Nogmaals. Ik vond mijn geaardheid niet relevant. Tot nu.

Ik vond mijn geaardheid niet relevant. Tot nu

Er moet mij iets van het hart. Mijn man en ik hebben plannen samen, en diepe dromen. We spraken de afgelopen maanden over hoe we een ommekeer zouden kunnen veroorzaken in het politieke landschap, omdat we ons ergerden aan de stijl, het gebrek aan inhoud en het gebrek aan een rechtstreekse lijn met onze vertegenwoordiging op bestuursrechtelijk niveau.........

© VRT NWS