We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Tip “plinska lampa” iskrivljuje vam percepciju da bi stekao kontrolu

2 2 2
10.04.2021

Prepoznajmo i prihvatimo načela dobrote, zajedništva i ljubavi kao univerzalni način življenja i put u bolje sutra – ta me uskrsna čestitka predsjednika Republike ganula, a onda sam se sjetio da je na Pantovčaku Zoran Milanović. Dobrota? Zajedništvo? Ljubav? S dobrotom je Daliju Orešković i Marijanu Puljak nazvao samodopadnim narikačama, s osjećajem zajedništva Plenkovića pažem i plamenim jazavcem, s ljubavlju Pupavca Plenkovićevim žetonom koji je zaštićeniji od pande. Tko je tu lud?

Nedavno je Milanović rekao da u BiH “niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi”, a zemlja u komi od korone. Doduše, tu se Milanović slaže sa samozvanim stručnjakom za epidemije Nenadom Bakićem koji je, slijep, gluh i neinformiran, naveo baš Bosnu i Hercegovinu kao uzornu državu u kojoj je “epidemija kolabirala iako su imali nikakve mjere”.

Bakićev sudrug dr. Lauc upravo nas upozorava da val zaraženih koronom raste, a prije mjesec dana je na Facebooku napisao “RIP korona, možete se opustiti”. Bakić, u kontra........

© Večernji list


Get it on Google Play