We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Zašto žene optužuju druge žene za razaranje veza?

4 0 0
21.03.2019

Jeste li bile u situaciji da vaš partner koketira s drugim ženama? Intrigantna susjeda, atraktivna kolegica s posla, stara poznanica, sve su one mogući kamen spoticanja u vašoj vezi. Nema muškarca koji neće pogledati zanimljivu žensku osobu koja mu dolazi u susret, a poneki će nabaciti i komentar iako su u šetnji sa svojom boljom polovicom.

U takvom slučaju, mi žene smo sklone sipati otrov prema ženskoj konkurenciji. Ona krava, ona glupača, uopće nije lijepa i slične misli nam se vrzmaju glavom, a sklone smo i naglas izreći svoje mišljenje, iako dotična nema pojma da je zaokupila pažnju našeg partnera ili je toga svjesna, ali mu nije dala nikakav povod. To je trenutak kad mi nismo u centru pažnje i fokus ide na neku drugu.

Ljubomora je prirodna reakcija. Sjetite se da ste partneru izglačale košulju i to je trajalo cijelo popodne, ili je bio bolestan i povratio a vi ste prale za njim dok je on nemoćno ležao kao malo dijete. Drugi dan, kad se malo oporavio, u toj istoj izglačanoj košulji je došao na posao gdje je pio kavu s kolegicom i nabacivao joj komplimente ili mu je pogled zalutao u njen dekolte.

Tatjana i njen muž Zvonimir su pred deset godina otvorili privatnu firmu. Posao je dobro išao, a oni su se slagali i na privatnom i na poslovnom planu, nadopunjavali su se i činilo se da su idealna kombinacija. Pred dva mjeseca su zaposlili novu djelatnicu,........

© Večernji list - Blog