We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Kud svi, tud i mali Ivo! – iliti, muke po online nastavi

4 0 0
19.01.2021

Sad se sigurno pitate kakav je ovo danas naslov kod Jasmine. Razmišljajući što mi je na pameti ovih dana, svakako sam došla do zaključka da gotovo svi pričaju o istim temama.

Naravno jedna od njih je i online nastava i kako preživjeti sve te konstantne promjene. Mada, sigurno smo se pomalo već i naviknuli. Ali, što s onima koji se nisu naviknuli, što s djecom koja su po cijele dane sama kad roditelji rade? Što s roditeljima koji rade i koji su zabrinuti za djecu?

U redu, znam, sad postoji ona skupina ljudi koja će reći: „Ma hajde, i mi smo bili nekad sami pa smo preživjeli!“ S druge strane bit će ona skupina koja će se složiti s ovim mojim pitanjima, a bit će i roditelji koji su super posložili stvari oko organizacije.

Svaka strana je za sebe u pravu i ima pravo na svoje mišljenje. Ono što je ovdje sada bitno da nismo važni mi, „veliki“, koji konstantno raspravljamo o tome što bismo mi, kako bismo mi, zašto to ovako, zašto to onako.

Zaboravljamo da bi fokus trebao biti baš na djeci, a ne na nama.

Mi smo odrasle osobe od kojih djeca uče, od kojih stječu obrasce ponašanja koje kasnije koriste. Zašto onda ne bismo radije pomogli djetetu da se organizira u ovim........

© Večernji list - Blog


Get it on Google Play