We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Volkovi in medvedi

13 4 0
15.06.2019

Šokantno! Ilegalna volk in medved v kapah z rdečo zvezdo v samopostrežbi napadla, vzklikajoč Alahu, državno uslužbenko, ki je prenašala zaupne podatke o pacientih!

V Sloveniji ni lahko biti uporabnik medijev. V njih se izmenjujejo namerno in slučajno proizvedena zmeda, laži, kaos in kriminalna politika. Trenutno največji in najbolj nevarni škandal je morebitna zloraba podatkov o pacientih, ki jo je omogočila SDS v "svoji" parlamentarni preiskovalni komisiji: komisijo vodi razvpita učiteljica oz. profesorica fizike in matematike, ki svojim učencem svetuje, naj se fiziko raje učijo v naravi in ne po nekem Newtonu. Zloraba je dejansko zastrašujoča, policija bi morala ukrepati, sodstvo sprožiti postopke ... Kršene so človekove pravice in osnovna etika, stranki SDS so odprti podatki za bodoča poniževanja, izsiljevanja, diskvalifikacije in kar je še njenih priljubljenih prijemov. Komisije opozicije imajo bogato zgodovino zlorab zaupnih podatkov. Morda takšna parlamentarna praksa ni najbolj pametna, morda bi enaka zastopanost bila boljša, vsekakor pa bolj demokratična rešitev in bi onemogočila mafijsko tržnico sredi parlamenta.

Situacija sploh ni shizofrena, je pa povsem paranoična: begunci in divje živali si na skupnem seznamu zločinov ne delijo le ene obtožbe – posilstva. Vendar bo v poletni vročini morda na vrsto prišlo tudi to, zlasti ko bodo enkrat izčrpani podrobni opisi vsebin pod zoprnim burkinijem v našem čistem bazenčku. Kajti ni je boljše vabe, kot je sovražna muha – nanjo se ulovijo in zaradi nje nastradajo ribe vseh velikosti. Zato bomo namesto hitre akcije na ustreznih inštitucijah poslušali in gledali, kako pristojno ministrstvo, prav tisto, ki prisega na ekologijo in zeleno Slovenijo, odgovarja na izsiljevanja in grožnje besnih, toda varčnih živinorejcev, ki bi radi, da jim država plača odškodnino ter nato........

© Večer