Ο αδίστακτος γόνος που έχει αναγάγει την πολιτική απάτη σε επιστήμη, το τερμάτισε. Ο παρανοϊκά προσκολλημένος στην εξουσία και αναθρεμμένος να την απολαμβάνει, τα έβαλε με τους “αριστερούς του χαβιαριού”! Ποιός; Ο εμμονικός με τα λάφυρα της εξουσίας και ωτακουστής όσων δεν περιμένουν να πάρουν αντίδωρο από το δικό του χέρι αλλά λογαριάζουν να το σουφρώσουν οι ίδιοι. Αυτός που στο σπίτι του Βολταίρου μπούχτησε από το χαβιάρι και την βγάζει με τσουρέκια από τον Τερκενλή. Αυτός ο ίδιος που βάλθηκε να τρελάνει με το “καλάθι του νοικοκυριού” όσους έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια.

Αυτός λοιπόν που θα έλεγε ψέμματα και το όνομά του αν δεν του είχε εξασφαλίσει το χαβιάρι εκατό ζωών, μιλάει για “αριστερούς του χαβιαριού” ! Περνάει τους Έλληνες για ηλίθιους και τους χαμογελάει ανάλογα. Ο λαός λέει ότι ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Τον διαψεύδουν όμως πανηγυρικά οι δημοσκοπήσεις…..

* Ο Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

QOSHE - Κοίτα ποιός μιλάει για χαβιάρι - Γιώργος Βαρεμένος
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Κοίτα ποιός μιλάει για χαβιάρι

4 0 0
23.11.2022

Ο αδίστακτος γόνος που έχει αναγάγει την πολιτική απάτη σε επιστήμη, το τερμάτισε. Ο παρανοϊκά προσκολλημένος στην εξουσία και αναθρεμμένος να την απολαμβάνει, τα έβαλε με τους “αριστερούς του χαβιαριού”! Ποιός; Ο εμμονικός με τα λάφυρα της εξουσίας........

© TVXS


Get it on Google Play