We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Srbija, zemlja obdarenih Afroamerikanaca

3 1 0
01.10.2018

Možeš u Srbiji da zadireš u slobodu medija, slobodu okupljanja i slobodu govora, samo nemoj slučajno da ti se desi da jednog dana zadreš u slobodu Zadruge, jer je Zadruga zagarantovano ustavno pravo u čiju odbranu će skočiti svi zagovornici slobode medija, pardon, slobode Zadruge, počev od zadružne premijerke i zadružnog ministra policije.

-Zadruga vam je ko i Zadušnice, jedan lep srpski običaj gde se ljudi okupljaju oko televizora i prate ko će koga, ako neće svoj svoga – valjda će na kraju i predsednik Srbije dati neki ovakav svoj sud o Zadruzi, o kojoj su se već izjasnili svi važni faktori u našem društvu.

Počelo je tako što je ministar kulture predložio da se rijaliti programi emituju na kablovskim kanalima koji se plaćaju.

-On oće narodu da uzme leba iz usta. Tačnije, on oće narodu da uzme Zadrugu iz usta. Naročito oće narodu da uzme Zadrugu iz televizora – prvi se o tom predlogu izjasnio građevinski preduzimač iz Šimanovaca, Željko Mitrović, koji je u tim Šimanovcima izgradio vernu kopiju Venecije, Barselone, Sarape i drugih svetskih gradova koje Srbija trenutno nema, zato što starlete najbolje izgledaju okružene Venecijom, Barselonom i Sarapom.

Onda je Ana Brnabić lepo primetila da je gledanje Zadruge zagarantovano pravo, obaveza i dužnost svakog građanina, i to nema pravo niko da im oduzme.

-Da plaćaju gledanje Zadruge!? Ma ajte molim vas, narod nema lebe da jede........

© TV N1 Sarajevo