We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nova zanimanja: Rasturač opozicionih skupova

4 1 0
02.11.2018

"Želite da rasturite neki opozicioni skup – opozicionu svadbu, opoziciono krštenje, opozicioni svinjokolj, opozicioni ispraćaj u vojsku, opozicionu konferencije za štampu ili opoziciju kao takvu - a ne znate kako? Zovite profesionalca!"

Ovim oglasom je sve počelo, a ostalo je istorija najuspešnijeg naprednjačkog start-apa, Dragana J. Vučićevića, osobe koja se profesionalno bavi rasturanjem opozicionih skupova i opozicije kao takve, a radi pod parolom: "Alaj volim ovaj režim, oni beže a ja režim!"

"Za ovaj posao moraš više da nemaš nego da imaš. Moraš da imaš, pre svega, talenat, ali je najvažnije da nemaš, pre svega, obraz, i da nemaš blam", kaže za N1 vlasnik preduzeća za rasturanje opozicionih skupova, start-apa o kome bruji zemaljska kugla, jer u belom svetu em što nemaju takva preduzeća, em nemaju takve talente koji više nemaju nego što imaju.

"Kod mene su prvo otkrili da umem veoma lepo da se derem. Taj talenat otkrio sam još kao beba, u porodilištu, gde sam se toliko drao da su morali da me otpuste kući tri dana pre roka, jer ostale bebe nisu mogle da spavaju. To je zato što ja najviše volim ljude koji ne spavaju. Potom sam taj talenat pažljivo razvijao jer sam znao da satima stojim pred ogledalom i derem se sam na sebe. Tu sam razvio samokontrolu deranja i dranja kao umetničke discipline, a onda su me primetili iz Srpske napredne stranke i dobio sam od njih start-ap kredit. Ostalo je istorija", kaže prvi srpski rasturač svih vrsta opozicionih skupova.

Najvažnije je, nastavlja naš sagovornik, da volite svoj posao, da volite predsednika Vučića i da ne volite nikoga ko je protiv predsednika Vučića, jer u suprotnom, nikada nećete postati dobar rasturač opozicionih skupova.

"Ja pre svega volim svoj posao! Uživam u njemu", kaže čovek iz SNStart-apa koji se zove "Vučko Potrčko", jer je cela ideja od početka bila zasnovana na dobroj strategiji i mudroj taktici.

Dakle, da biste ušli na neki opozicioni skup, morate najpre reći da ste iz firme........

© TV N1 Sarajevo