We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Šta sve možeš u Davosu kad si davež

2 1 0
29.01.2019

Informer i Alo objavili su tekst sledeće sadržine: "Neobičan susret desio se večeras u Davosu, a taksista srpskog porekla Mile Stanković imao je neočekivanu priliku da se upozna sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem".

"Mile je naime ugledao večeras predsednika Vučića na ulici ovog švajcarskog grada, a onda je izašao iz kola da ga pozdravi. Takođe ga je zamolio za zajedničku fotografiju. Posle srdačnog susreta, Mile, koji u Davosu živi i radi 27 godina je rekao da mu je najveća želja bila da upozna predsednika, i ona se sada ispunila".

Taksira tako Mile Stanković po Davosu, planinskom gradiću gde pre možeš da ugledaš Jetija nego predsednika Vučića, kad odjedanput - uoči da se nešto bijeli u gori zelenoj.

- Jal je sneg, jal je Jeti, jal su labudovi... – razmišljao je Mile, al' gde ima tri jal, ima i četvrto.

- Jal je predsednik Vučić? - ote mu se iz usta, izađe iz taksija, stane pred pojavu i reče: "Druže, jal si sneg, jal si labud, jal si Jeti, jal si predsednik Vučić?" - pitao je Mile.

Taj fenomen, da srpski vozači po belom svetu sasvim slučajno uočavaju predsednika Vučića, naglo koče i istrčavaju iz vozila sa suzama radosnicama, već je više puta uočen diljem planete Zemlje. Na primer, u decembru 2017. godine Tanjug je javio: "Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se........

© TV N1 Sarajevo