menu_open Columnists
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close

Ve Tedesco’nun sonu

117 0
30.04.2026

Fenerbahçe, bu Tedesco’yu getireceğini açıkladığında Türkiye’de işe yaramayacağını söyleyen tek kişi bendim. Bir hafta geçmeden Ömer Üründül dostum da Türkiye’de benimle aynı fikri paylaşan tek kişi oldu. Ve işte acı son. Merakım odur ki bu yanlış, Fenerbahçe’ye kaç milyon avroya mal oldu?

Fenerbahçe’de kongre rüzgârı

Bütün televizyon ve gazeteler, Sadettin Saran ve ekibinin haziran ayındaki kongrede kenara çekileceğini belirtirken bir de baktım ki Mehmet Ali Aydınlar’ın aday olacağına değiniyor. Tarihte bir defa Aziz Yıldırım’a karşı adaylığını koyup kaybetmişti Aydınlar. Bu defa adaylığını koyarsa kazanır mı bilmem ama şayet başkanlık koltuğuna oturursa ben başarılı olmasını beklerim.

Galatasaray, Aslantepe’de çok önemli sportif tesislerin temelini attı. Başkan Özbek de konuyla ilgili geniş bir konuşma yaptı. Yani futbolda şampiyonluk rekoru bir kenarda dururken, böyle bir tesisin temeli de atıldı. Ama futbolun dışındaki diğer branşlarda sanki biraz daha hareketlilik olmalı ve ustalar görev almalı.

Hakikaten Osimhen........

© Türkiye