Terim 'Ne olursa olsun alalım' dedi: 20 yılda 19 takım değiştirdi

Spora 100 metre koşucusu olarak başladı, yaş grubunda Türkiye üçüncülüğü kazandı. "Atletizmden para kazanmak zor" düşüncesiyle 10 yaşında futbolu tercih etti.

1999'da Göztepe'ye, 16'sında Manisaspor'a ilk adım attı. Çok geçmeden Ersun Yanal, A takıma aldı. Kiralık gittiği Altınordu'da 3'üncü Lig şampiyonu oldu. Levent Eriş döneminde Manisa'ya döndü.

TFF'nin TamSaha dergisine Şubat 2009'da verdiği röportajda, "Selçuk İnan, Caner Erkin, Uğur İnceman, Holosko, Hakan Balta hep iyi takımlara gitti. Ben de iz bırakmak istiyorum. Hayallerimin başlangıcı Manisa" sözleriyle hedefini açıkladı.

Süper Lig'deki ilk sınavını 2 Eylül 2007'de Galatasaray'a karşı verdi. Giray Bulak'ın 70'de oyuna aldığı genç isim, Selçuk İnan'ın 85'te kırmızı kart görmesiyle yeniden kenara geldi. Böylece ilk maç heyecanı sadece 15 dakika sürdü.

İlginçtir; o gün 19 Mayıs Stadyumu'nda 2-2 sonuçlanan maçta ter döken Hakan, Ufuk ve Selçuk'un ardından Yiğit Gökoğlan da ilerleyen yılarda Galatasaray'a transfer oldu.

Lisans........

© Türkiye