İspanya’nın 2025 hedefi 100 milyon turist…

Rakibimiz İspanya rekor üzerine rekor kırıyor. 2025’te de 100 milyon turist ağırlanmaya hazırlanıyor. Hadi hayırlısı olsun. İspanya turiste de paraya da doymuyor. Yeni arayışlar var. Gastronomideki iddiasını da sürdürüyor.

Kuruma göre İspanya, 2025’i yaklaşık 100 milyon uluslararası turist ile kapatmaya hazırlanıyor. Bu rakam, ülke turizmi açısından tarihi bir eşik olarak değerlendiriliyor.

Turizm sektörünün 2025 yılında Ödemeler Dengesi’ne 70 milyar euronun üzerinde katkı sağlaması beklenirken, 2024’e kıyasla daha iyi bir performans sergilendiği vurgulanıyor.

Az değil. 100 milyon turist ağırlayıp, onları doyurmak, gezdirip bilgi vermek, Tam bir kadro işi. Deneyim isteyen bir girişim. İspanya’da bunların hepsi var.

İspanya Turizm Masası (La Mesa del Turismo), 2025 yılının bitimine sayılı günler kala yaptığı basın toplantısında turizm sektörüne ilişkin ilk değerlendirmesini paylaştı.

La Mesa del Turismo, turizmin ekonomik etkisini daha net ortaya koymak amacıyla 2026........

© Turkish Forum