We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

ZGang-shui: Držite se ovih sedam pravila da vam DOR(H) ne priredi kakvo ranojutarnje iznenađenje

3 2 0
03.07.2021

Na svojoj grayweb stranici ZGang-shui.hr dobivam svakodnevno na desetke pitanja, često i ona na koja sam već višekratno davao odgovore. I to me sad već pomalo zamara, čak i ako samo kopipejstam, pa evo koristim pruženu priliku da zloupotrijebim ovu kolumnu za objedinjavanje tih odgovora na najčešće postavljana pitanja i time si barem malo rasteretim posao tamo.

Prvo: sve vaše nekretnine trebale bi biti na različitim nadmorskim visinama i geografskim koordinatama, čak i ako su u istom gradu ili manjem naselju. Ne gomilajte sve na istoj lokaciji – raspršenost oslabljuje negativni Ch'i usmjeren prema vama, te ga, što je dislociranost veća, gotovo u potpunosti neutralizira.

Drugo: pred ulaz u svaku od nekretnina (barem samo ispred glavnog ulaza, ako mislite da bi bilo odveć napadno postaviti je nad svaki prozor) instalirajte nadzornu kameru sa što širim objektivom. Konveksne, ispupčene leće okrenute prema prilazu reflektiraju i odbijaju negativni Ch'i (odnosno DOR, prema Wilhelmu Reichu, provjerite slobodno na internetu, ali ne pitajte mene zašto je izostavio onaj završni 'H') a što je objektiv širi, to su i veći kutovi raspršivanja.

komentar renata baretića

komentar renata baretića

KOMENTAR RENATA BARETIĆA

Treće: spavaća soba je jedna od sedam (uz dječju sobu, kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak, kupaonicu, WC i hodnik) ključnih prostornih........

© tportal


Get it on Google Play