We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nije potres slučajno strefio baš Acapulco: Je li perjanica katoličke i konzervativne rekonkviste u Hrvatskoj zapravo – musliman?

3 2 1
11.09.2021

Kucnuo je, eto, čas da se zapitamo – i to na jednom od najkatoličkijih jezika, pače materinskom pape Franje – '¿Es Vice Batarelo un musulmán?' Je li, dakle, perjanica katoličke i konzervativne rekonkviste u Hrvatskoj, zapravo – musliman? I to ne bilo kakav, nego jedan od one najrigidnije sorte, one koja je upravo zavladala najvećim dijelom nesretnog Afganistana, zemlje gdje najhrabrije žene (preciznije: najhrabrija ljudska bića u ovom trenu na cijelom planetu) otkrivenih lica na ulicama prkose uperenim puškama pravovjernih nasilnika, zbunjenih neposluhom na kakav nisu navikli.

komentar renata baretića

komentar renata baretića

komentar renata baretića

O Zapadu i zapadnjačkim vrijednostima, koji su na cjedilu žurno ostavili milijune ljudi, gospodin se Batarelo nije osjetio pozvanim oglasiti. Ili zato što mu je posve svejedno, ili stoga što mu je donekle i drago što će sasvim sigurno mnoge od tih drznica biti ili doista ubijene ili pak zbijene 'u svoja četiri zida', bilo kućna, bilo zatvorska – vrag će ga znati. Valjalo bi nekako nabaviti pa bratski, katolički, popola........

© tportal


Get it on Google Play