We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ne znaš koji su gori: oni koji su se nakon Oluje vratili tamo gdje su rođeni, ili oni koji se od devesprve nikamo odavde nisu ni micali. Pa ih ti ne mrzi!

4 1 0
31.08.2019

Traže li možda neku teritorijalnu autonomiju, izmjene Ustava, neka posebna prava koja ni mi Hrvati u Hrvatskoj nemamo? Pucaju li po nama, pljačkaju li hrvatske javne i ine firme? Tuku li nam dobre i drage strane turiste? Odnose li naše krvavo zarađene devize u Beograd? Imaju li prednost pri zapošljavanju ili primanju u bolnicu? Gospodare li policijom, vojskom i tajnim službama? Tjeraju li nam mladež u emigraciju, da bi onda tamo lakše likvidirali slobodnomisleće Hrvate? Rovare li protiv našeg obrazovnog, zdravstvenog ili pravosudnog sustava? Tjeraju li našu vlast da povisuje poreze i gomila beskorisni činovnički aparat? Otimaju li povlastice braniteljima iz Domovinskog rata? Nameću li bez pitanja svoje vjerske rituale u javni prostor sekularne države?

Stvarno, ljudi – da citiram izuzetno glupo i provokativno pitanje manje poznatoga domaćega kolumnista i pisca – koji nama kurac danas smetaju Srbi? Pa to samo budala poput njega može pitati! Uništili su nam Agrokor, eto zašto nam smetaju! Pogledajte kako i koliko protuzakonito sijeku stabla po Medvednici, Marjanu i kojekuda po Lijepoj našoj! Industriju su nam upropastili, banke prodali strancima (i to u vrijeme dok smo se mi branili od njihove agresije!), onog Mamića instalirali u Dinamo i HNS, onog Bandića ne dopuštaju skinuti s cezarskog trona u Zagrebu, pod okriljem noći šaraju ustaške i nacističke grafite po našim zidovima…

komentar renata baretića

KOMENTAR RENATA........

© tportal