We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ćorak umjesto vruće političke jeseni: Dobili smo heroinu Martinu Dalić i podivljalog Ivicu Todorića

4 0 258
17.02.2019

Ljetos su, naime, nakon što je splasnulo nogometno ludilo, krenule priče o tome kako Hrvatsku čekaju neizvjesni i uzbudljivi politički mjeseci.

Politički obračuni unutar HDZ-a će kulminirati, utjecajni će članovi biti izbačeni iz stranke ili će desničarsko krilo srušiti predsjednika i premijera Andreja Plenkovića. Bivša ministrica Martina Dalić objavit će intrigantnu knjigu i nadrapat će svi koji su joj smjestili, a moguće, obračunat će se i s premijerom. SDP će se raspasti do kraja. Mogući su izvanredni izbori. A bit će izručen i Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora, od čije istine mnogi strepe.

Nadali smo se potresima, promjenama, pročišćenju. Nažalost, živimo i dalje apatično, stvari su i dalje iste. I ne samo to, umjesto žestokih političkih obračuna koji bi možda rezultirali nekom zdravom katarzom, stvari postaju groteskne.

nema šanse

POVRATAK STARIM RITUALIMA

pecnuo martinu dalić

Najava političkog angažmana Ivice Todorića prvi je takav moment, dok je politička rehabilitacija Martine Dalić drugi. To se najbolje vidjelo krajem listopada, kada je bivša ministrica održala promociju svoje knjige.

Dalić je napustila Vladu zbog sumnji u pogodovanje određenoj skupini ljudi na poslovima oko spašavanja Agrokora. Iako se niz kontroverzi u odnosima s Agrokorom vuče i oko ministra financija Zdravka Marića, premijer Plenković još........

© tportal