We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Zagreb i Beograd su isti: Svi znaju za Lepu Brenu, a ne znaju tko su 'kurvini sinovi'

3 1 0
19.10.2019

'Imate karte za Brenu?' rekla je pomalo prestrašeno i nervozno 20-godišnjakinja u jednoj zagrebačkoj trgovini u kojoj se prodaju CD-ovi, gramofonske ploče i ulaznice za koncerte. Na sreću, razlog straha nije bilo to što usred Zagreba kupuje ulaznice za koncert pjevačice iz Srbije, već isključivo zbog toga što se proširila vijest da će koncert Lepe Brene u zagrebačkoj Areni biti rasprodan. 'Ovaj prvi je rasprodan, ali imate novi koncert 15.12.', odgovorila je prodavačica.

Dva puta napuniti zagrebačku Arenu nije lako. Ne može to Rihanna, ni Ed Sheeran, niti Beyonce, sve da dođe s Jay Z-jem. Ne može to ni Marko Perković Thompson, ali u Hrvatskoj to može ona čije su oči more jadransko, kose klasje panonsko i čija je sestra duša slovenska. Dalje sami znate.

komentar borisa jokića

komentar borisa Jokića

komentar borisa jokića

Vozeći se iz zračne luke prema Beogradu, veliki jumbo plakati pozivaju na koncerte Novih fosila i Parnog valjka. Moglo bi se pomisliti da je vrijeme stalo i da smo ponovno u 1989. godini.

Baš kao da je vrijeme tada stalo, izgledaju i predavaonice Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Beogradu. U jesen 2019. studentice i studenti druge godine pedagogije i andragogije prvi će put imati prilike slušati predavanje nekoga iz........

© tportal