We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Vino, narukvice, parfemi, prevare i prisluškivanja: Je li Škorin posljednji izlet u politiku uistinu vrijedio svake kapi znoja?

1 1 291
07.08.2021

'Vrijedilo je svake kapi znoja lica mog…' – orilo se iz brojnih grla u stožeru predsjedničkog kandidata Miroslava Škore te prosinačke večeri 2019. godine. Pod sloganom 'Sad il' nikada!' popularni pjevač ostvario je veliki uspjeh. Nije ušao u drugi krug tek za nekoliko postotaka izgubivši od dvoje snažnih i iskusnih političara – Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića, ali je ostvario preduvjete za konsolidaciju desnog političkog spektra.

ODGOVOR NA INTERVJU

SVE NA ČISTAC

IZJAVA ZA RTL

U govoru, pri kojem su mu leđa držali Mario Radić i Ćipe Mlinarević, a kojeg su iz publike pratili Hrvoje Zekanović, Stevo Culej, Jacques, Božo Petrov i Nikola Grmoja, Škoro je gordo poručio: 'Prijatelji, promjene su nužne i mi smo pokazali da one imaju ljude koji su svjesni da te promjene trebamo napraviti' – te još snažnije nastavio najavivši osnivanje Domovinskog pokreta – 'Raskrinkali smo interesnu hobotnicu. Naš slogan da ćemo vratiti Hrvatsku narodu neće umrijeti večeras. Vratili smo Hrvatsku narodu i ponosan sam.'.

U sva tri izborna poraza Škoro je ušao s pjesmom 'Vrijedilo je'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Campus Records

Ono što se hladne zimske nedjelje činilo kao početak velike desne priče, 20 mjeseci kasnije izgleda u........

© tportal


Get it on Google Play