We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

«Mirakelet» på Aure Rehabiliteringssenter

3 0 0
15.10.2019

MeningerUndertegnede er på vei ut dørene etter nesten tre uker ved Aure Rehabiliteringssenter. Man har fått tid til å reflektere over verdien av å ha et slikt behandlingssted tilgjengelig i et av verdens rikeste land.

Her finnes intet hierarki blant de ansatte. Her er du like mye verdt enten du er daglig leder, vaktmester, fysioterapeut, kjøkkenansatt, osteopat, sykepleier eller bruker av tilbudet.

Blant mange som jobber her så vil jeg si: takk til primærkontakt Oddveig, takk fysioterapeut Elisabeth og medhjelper Vegard, takk til rådgiver Bjørg, takk til psykomotorisk fysioterapeut Ronny og takk til osteopat Michael. En mann som takket være Nils bare gikk under navnet «ostepop» mannen, da man kunne føle seg som en etter å ha vært ferdig knadd å trykket på.

Takk til nattevaktene jeg av og til skremte vettet av. Takk til et smilende og serviceinnstilt kjøkkenpersonell, som sørget for at vi aldri følte på sulten. Takk til en vaktmester, som alltid sa god dag og er en del av et fantastisk arbeidsmiljø.

Takk til Aud Bente som sitter på toppen og leder et fantastisk tverrfaglig team. De beste lederne ser kvaliteten og arbeidsgleden blant sine «fotsoldater», og hva dette betyr for arbeidsmiljøet. Særlig når man til........

© Tidens Krav