We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Argentinac Ramón Miérez je napast za obrane i u ovom trenutku idealni napadač za Osijek

3 1 7
10.02.2021

Zadnja izmjena: 10. veljače 2021.

Da nikad niste čuli za Ramóna Miéreza i da očekujete da vam ga netko u što kraćim crtama opiše kao igrača, idealno bi bilo izvući dvije jednostavne, a za njega opet toliko karakteristične situacije iz utakmice protivi Hajduka proteklog vikenda.

Prva je stigla u 82. minuti kada su se on i Kristian Dimitrov našli u klinču na širokom prostoru, baš u situacijama kakve Miérez voli. Odmah se leđima naslonio na Bugarina kako bi izborio loptu, a ovaj je imao vidljivih problema da ga obuzda bez da napravi prekršaj. Na kraju je Miérez ispravno procijenio da će do lopte ipak teško doći, ali ne bez reprekusija za suparnika; Dimitrovu ruke jesu letjele i grabile na sve strane i definitivno je zasluženo dobio žuti karton, ali je isto tako kamera uhvatila Miéreza kako sa zemlje onako ‘strateški’ škilji kroz dlanove i prati situaciju.

Druga je kudikamo manje subverzivna i odnosi se, naravno, na onaj njegov gol koji je potvrdio pobjedu sedam minuta kasnije. Hajdukovci su se spetljali oko preuzimanja dugog i oštrog dodavanja Ivice Ivušića u prostor za Miereza, a on je i tu naizgled iznenađujuću loptu dočekao spreman kao da je u pitanju najstroža kazna. Sjurio se ispred nesretnog Marija Vuškovića i Dimitrova i onako hladnokrvno, u maniri Davora Šukera nekad, plasirao loptu u malu mrežicu Lovre Kalinića.

Kao u........

© Telegram


Get it on Google Play