We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Čast Hernándezovih

4 1 5
31.12.2020

Zadnja izmjena: 30. prosinca 2020.

Theo Hernández se na Badnjak uvalio u fotelju obiteljskog doma, i otvorio novine. Theo-Milan, sjajan posao od 20 milijuna, kaže naslov na La Gazzetti dello Sport. Theo Hernández drži Vragove na vrhu, tvrdi pak Corriere dello Sport, dok na Tuttosportu vrišti zaključak kako Gubitak za Real Madrid postaje dobitak za Milan, uz podnaslov da on, lijevi bek, “sada vrijedi i preko 70 milijuna eura”.

Zaklopi novine i počne razmišljati. Dan ranije je u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio pobjednički gol Laziju za titulu jesenskog prvaka, i to neporaženog. Ne računajući onu utakmicu protiv Genoe koju je prosjedio zbog lakše ozljede mišića, Hernández je u zadnja tri nastupa zabio tri gola i dodao im jednu asistenciju; s čak dva gola Parmi sredinom mjeseca spasio je Milanu auru nepobjedivosti. I baš tako se i on nekako osjeća, nepobjediv, dajući izjave kako su mu to “najbolji trenuci u karijeri”.

Paolo Maldini je, oduševljen, istrčao na travnjak nakon tog gola Laziju, što je Theu bila posebna čast, pošto je u više navrata tvrdio kako je Paolo ponajbolji bek svih vremena. Ima tu vjerojatno i malo dodvoravanja, pošto je na njegovo insistiranje i stigao na San Siro, ali naravno da u globalu nije ništa krivo rekao. Samo, u moru tih osjećaja prožetih ekstazom i ponosom, taj je Maldinijev zagrljaj imao i očinsku toplinu; onaj osjećaj kada stari vidi da mu je dijete izraslo u pravog čovjeka, pa se oslobodi iz okova sputanih emocija i stisne ga čvrsto uz sebe.

Theo taj osjećaj baš i ne zna, sputan ili ne.

Nogomet je Theu i bratu Lucasu podario sreću najviše iz razloga što su putem njega vratili osmijeh na lice svojoj mami

Jean-François Hernandez bio je stoper, visok i........

© Telegram


Get it on Google Play