We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

U pivnici usred centra Zagreba grupa fašista raspravljat će ‘kako suzbiti epidemiju LGBT-a’

5 10 0
09.06.2022

Nije München i nije 20. stoljeće, ali je bogami i pivnica, i dvadesete godine i agresivna, mrziteljska ideologija. U Zagrebu se, naime, kako su objavili na Facebooku, opet okuplja grupa “Desničari u pubu”, kako bi raspravljali o svojoj, tko zna zbog čega, miloj temi – LGBT ideologiji. Ili, kako je oni nepravilno nazivaju LGBT P ideologija, gdje ovo nepostojeće slovo “P” označava pedofiliju.

Druženje pivničarskih desničara za 21. stoljeće je prošlog ljeta, na sličnu temu, izazvalo manji skandal, jer se uz kriglu s njima našao i novinar Jutarnjeg lista koji je izvijestio o briljantnim idejama o “spaljivanju štandova”, “premlaćivanju pedera” i zabrinjavajućem porastu broja ljudi “određene boje kože”, što je koštalo negativnih recenzija njihove tadašnje i ovogodišnje domaćine, pivnicu “Veliki Tolk”. Ove godine, pak, dečki s desnice, imaju nešto širi repertoar.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Majmuni i indoktrinacija

Osim standardnih opasnosti od LGBT ideologije raspravljat će, barem tako stoji u najavi i o aktualnoj epidemiji majmunskih boginja. Riječ je o bolesti koja se najčešće prenosi bliskim kontaktom, poput seksualnog, što je bilo dovoljno da je se poveže s homoseksualcima. Iako znanstvenici objašnjavaju da majmunske boginje može dobiti bilo tko u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom ili životinjom, za pivničke desničare je bilo dovoljno da “neki kažu” da se širenje majmunskih boginja može povezati s........

© Telegram


Get it on Google Play